Istanbul, biser između dvaju kontinenata, spoj je europske i azijske kulture te jedan od najfascinantnijih gradova na svijetu. Ovaj veličanstveni grad nudi bogatu povijest, spektakularnu arhitekturu, živopisne bazare i jedinstvenu atmosferu koja osvaja srca posjetitelja.

Istanbul je dom slavnih spomenika poput Aja Sofije, koja je nevjerojatno arhitektonsko čudo iz 6. stoljeća. Ova veličanstvena građevina, koja je nekoć bila crkva, zatim džamija, a sada muzej, predstavlja spoj kršćanske i islamske umjetnosti. Također, Plava džamija (Sultan Ahmetova džamija) osvaja svojom impresivnom kupolom, lukovima i bogatim ukrasima.

Grand Bazaar (Velika tržnica) je jedno od najživopisnijih mjesta u Istanbulu. Ovaj čarobni bazar datira još iz 15. stoljeća i nudi pregršt prodavaonica, tezgi i radionica u kojima možete pronaći raznovrsne proizvode poput orijentalnih začina, tepiha, srebra, keramike i suvenira. Također, ulica Istiklal u modernom dijelu grada nudi mnoštvo trgovina, restorana, kafića i umjetničkih galerija.

Istanbul je također poznat po svojim brodskim krstarenjima po Bosporu, tjesnacu koji dijeli Europu od Azije. Ova slikovita plovidba pruža nevjerojatan pogled na povijesne znamenitosti poput Topkapi palače, Dolmabahče palače i Leandrovog tornja, dok se uživa u šarmu dvaju kontinenata.

Gastronomska scena Istanbula je izvanredna. Njegova kuhinja kombinira razne okuse i mirise, a morate probati slavnu tursku kavu, baklavu, kebab, mezze i mnoge druge delikatese. Restorani i kafići pružaju autentično iskustvo turske kulture i uživanje u hrani.

Istanbul je grad koji oduzima dah svojom ljepotom, poviješću i kulturnim bogatstvom. Bilo da istražujete povijesne znamenitosti, lutate uskim ulicama starog grada ili se opuštate uz Bosporus, Istanbul će vam pružiti nezaboravno putovanje ispunjeno avanturama.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata i hotel u samom centru s doručkom s polaskom iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Skoplja i Podgorice. Ovo su najbolje cijene povratnih avio karata koje su mogu pronaći, a uz to smo pronašli Hotel 4* samom centru Istanbula (600 m od grand Bazara, 700 m od Aja Sofije itd.) koji iznosi 30€ bez doručka za 2 osobe, a s doručkom 41€. Stoga ukupna cijena za 6 dana koja uključuje povratne avio karte i Hotel 4* počinje od 149 eura po osobi iz Sarajeva, 194 eura iz Beograda itd! Razlika je u samo u cijeni avio karte, ovisno iz kojeg grada polazite. Datuma je puno pa birajte koji vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hoteli u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* s doručkom ili bez doručka za rezervaciju. Kliknite koi vam odgovara, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

Što se tiče transfera, možete ga zatražiti od hotela (cca 15-20 eura), uzeti taxi ispred aerodroma koji je isto oko 20 eura, ali se probajte cjenkati 😀 Najeftinija opcija je Autobus Havaist sa novog aerodroma koji uvijek stoji ispred i vozi prema gradu svakih pola sata., a sa Sabihe je metro. Cijena vožnje je oko 3 eura.

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ PODGORICE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: