Doček Nove godine u Parizu pruža nevjerojatno romantično iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Francuska prijestolnica poznata je po svom šarmu, luksuznim restoranima, znamenitostima i vatrometima koji će vam pružiti nezaboravan doček Nove godine.

Jedna od najpoznatijih lokacija za doček Nove godine u Parizu je Eiffelov toranj. Svake godine, tisuće ljudi okuplja se oko ovog ikoničnog simbola grada kako bi svjedočili spektakularnom vatrometu koji osvjetljava nebo iznad Seine. Romantična atmosfera uz bljesak svjetala Eiffelovog tornja stvara savršeni trenutak za poljubac ispod ponoći.

Također, možete istražiti Champs-Élysées, gdje se održava glavni javni vatromet. Uz mnoge restorane i kafiće, ovdje možete uživati u gastronomskim delicijama i šampanjcu kako biste proslavili ulazak u Novu godinu.

Za ljubitelje umjetnosti, Louvre i njegovi prekrasni vrtovi također nude poseban doček Nove godine uz glazbu i svjetlosne instalacije.

Ne zaboravite rezervirati svoje mjesto unaprijed za večeru u jednom od mnogih restorana u Parizu kako biste uživali u vrhunskoj francuskoj kuhinji i šampanjcu dok broje zadnje trenutke stare godine.

Doček Nove godine u Parizu pruža vam priliku da doživite jedan od najromantičnijih gradova na svijetu u jedinstvenom bljesku svjetala, glazbe i veselja koji će vas ostaviti bez riječi.

Ovo su najbolje cijene povratnih avio karata za Pariz za doček nove godine, a polasci su iz Beča, Zagreba, Beograda, Sarajevo. Ukupan iznos za avion i hotel u centru grada koji ima recenzije 4/5 za 4 dana je iz Beča 283€, a iz Zagreba ili Beograda 304€, odnosno 347€, dok je iz Sarajeva 369€. Cijena je po osobi. Imate i povoljnije opcije smještaja, ali ili su jako loše recenzije ili je loša lokacija, ovaj je hotel što smo pronašli neki best buy s obzirom na lokaciju, recenzije i da je u pitanju doček nove godine 🙂

U cijeni su sve takse i ručna prtljaga, a ukoliko želite dodatni kofer, prilikom kupnje avio karte uzmite opciju priority. Imate opcije i na više dana ispod.

Važna napomena! Ovo su jako tražemi datumi i za avion i za smještaj, tako da ako vam sve odgovara budite brzi jer ove cijene neće dugo ostati ovakve!

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

*Transfer s aerodroma, online karte za turističke atrakcije, vodiča, autobus za razgledavanje grada, sve to možete kupiti online OVDJE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: