Dobrodošli u čarobni Lisabon, grad kontrasta smješten na brežuljcima uz obalu Atlantskog oceana. Privlači posjetitelje iz cijelog svijeta zbog bogate povijesti, arhitekture i ukusne gastronomije. Povijesni dijelovi grada očarat će vas šarmom popločanih ulica, impozantnih crkava i dvoraca te slikovitih trgova. Ne propustite posjetiti Stari grad Alfama i uživati u tradicionalnoj glazbi fado.

Lisabon nudi i prekrasne pješčane plaže uz obalu, idealne za opuštanje i romantične šetnje duž obale Tejo rijeke. Gurmani će biti oduševljeni raznovrsnom kulinarskom ponudom, uključujući svježe morske plodove, pastel de nata i poznato portugalsko vino.

Grad je domaćin raznih kulturnih događanja, festivala i umjetničkih izložbi tijekom cijele godine, obogaćujući vaše iskustvo posjeta. Posjetite Lisabon i osjetite njegovu posebnu atmosferu, prepustite se čarima i stvorite nezaboravne uspomene.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova za Lisabon i počinju od 49€ + hotel u samom centru Lisabona s doručkom po cijeni 58 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 4 dana sa Avionom i hotelom počinje od 135 eura po osobi! Također smo vam stavili linkove za ostale cijene smještaja u Lisabonu, ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SKOPLJA

OSTALI GRADOVI ZA POLAZAK U LISABON OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: