Najeftinije povtratne avio karte za Andaluziju iz svih gradova su ispred vas i počinju od 61€! Uz to smo pronašli smještaj u centru Malage koji iznosi 43€ noć za 2 osobe pa npr. 3 noćenja / 4 dana počinju od 128€ po osobi. 7 noćenja ukupno počinje od 219€ po osobi.

Datuma je puno pa birajte što vam odgovara. Najeftinije avio karte su iz Venecije, Beča, Zagreba, a mi smo dodali i najeftinije s polascima iz Beograda, Dubrovnika, Splita, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Budimpešte, Sofije, Tirane, Temišvara i Minhena.

Kako rezervirati? 

Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.