Pronašli smo top prilike za putovanje na Tajland iz svih gradova i povratne avio karte počinju od 469€! Tako da ćete ispod pronaći jako puno datuma i najpovoljnije avio karte s polascima iz Budimpešte, Sarajeva, Zagreba, Beograda, Ljubljane, Podgorice, Skoplja, Dubrovnika, Beča, Minhena, Venecije, Sofije i Tirane. S obzirom da su na Tajlandu hoteli jeftini, pronašli smo vam odličan hotel 4* po cijeni 15 eura za 2 osobe noćenje u Bangkoku, kao i najbolje cijene hotela na Phuketu.

Mi smo odabrali za ovaj primjer datume 16.05.-29.05.2024. i ukupna cijena za 12 noćenja (povratna avio karta + luksuzni hotel 4*) je samo 559 eura po osobi! Zaista nestvarno dobra cijena i prilika! Datume je zaista puno iz svih gradova pa birajte

Ukoliko želite skoknuti i do Phuketa, letova iz Bangkoka prema Phuketa i nazad imate imate svaki dan u velikom broju i traju oko 1.30h. Avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi u prosjeku 20-25 eur. Stavili smo ispod i link za kupovinu avio karata za Phuket ukoliko se odlučite na tu opciju i link za najbolje cijene hotela pa birajte.

Viza online ovdje

Transfer s aerodroma. Imate par opcija s aerodroma do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Bangkoku ili Phuketu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo