Trenutno su atraktivne povratne avio karte za Rim iz Dubrovnika za 30€, Beograda 45€, Beča 37€, Tirane za 28€, Zagreba za 41€, Splita ili Sofije za 42€, Skoplja za 49€ ili Beča za 51€. Uz to smo dodali i najpovoljnije iz Podgorice, Sarajeva, Trsta, Ljubljane i Mostara. Također imate ispod link (narančasta kocka) gdje gdje ćete pronaći najpovoljniji smještaj u Rimu i počinje od 27€ noć za 2 osobe tako da npr 3 noćenja / 4 dana počinju od 75€ po osobi!

Datuma je jako puno ispod pa kombinirajte sebi datume i dane na koliko želite.

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: