Nikad jeftinije do Antalye! Pojavile su se jako atraktivne povratne avio karata za Antalyu i počinju od samo 44€! Najeftinije su iz Sofije 44€, Skoplja 58€, Sarajeva 85€, Tirane 94€, Graza 125€, Budimpešte 135€, Beograda 209€, a dodali smo i najpovoljnije iz Beča, Minhena, Zagreba i počinju od 152€.

SMJEŠTAJ

Izvukli smo najpovoljnije hotele 4* i 5* i počinju od 30€! Dakle, ukupan iznos za 7 noćenja/ 8 dana sa avionom i hotelom 4* počinje od 149€ po osobi!

DATUM

Datuma je jako puno u ponudi (ispod se nalaze u plavim kockama). Imate i opcije na više ili manje dana pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA I TAKSE

U cijeni su sve avio takse i ručna prtljaga.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotele u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hoteli i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onaj kjoji vam odgovara i onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo