Pripremite se za rajsko ljetovanje na Krfu s polaskom iz Niša, Zagreba, Beograda, Podgorice, Beča, Venecije, Sarajeva ili Banja Luke i stvorite nezaboravne uspomene. Očekuje vas uzbudljiva avantura i opuštanje na jednom od najboljih grčkih otoka.

Ispred vas su najeftinije povratne avio karte za ljetovanje na Krfu u 6., 7. i 8. mjesecu. Najeftinije avio karte su iz Zagreba (od 28€), Niša (od 50€), Beograda (od 153€ – 8. mjesec), Podgorice (od 146€), Venecije i Beča (od 89€), dok je iz Sarajeva i Banja Luke oko 200€. Iz drugih gradova su nažalost preskupe avio karte ili ne lete na ovaj grčki otok.

SMJEŠTAJ

Pronašli smo Hotel 4* sa bazenom uz plažu i noćenje je 36€ za 2 osobe. Ispod imate link (naračasta kocka) za još jeftiniji smještaj na Krfu.

UKUPAN IZNOS AVION + HOTEL

Dakle, ukupan iznos sa avio kartom i hotelom 4* za 7 noćenja / 8 dana počinje od 154€ po osobi iz Zagreba, 176€ iz Niša, itd. Dakle, ukupan iznos se razlikuje po tome iz kojeg grada polazite i koliko je avio karta.

DATUMI

Datuma su u 6., 7. i 8. mjesecu. Ima ih jako puno pa birajte koji vam odgovara.

PRTLJAGA

U cijeni je ručna prtljaga i avio takse. Ukoliko trebate dodatni kofer, prilikom kupovine avio karte opciju uzmite opciju priority.

VAŽNA NAPOMENA! Ovi datumi za ljetovanja su jako traženi i ove avio karte su sklone poskopljenju u kratkom roku pa vodite računa o tome i budite brzi ako vam sve odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo