Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Pronašli smo za vas odličnu cijenu povratne avio karte za samo 68 eura! Ukoliko tražite cijeli paket let + hotel pronašli smo jednu zaista nevjerovatnu ponudu! 8 dana u Istanbulu u ponudi u kojoj je uključena povratna avio karta + Hotel 4**** na lokaciji u srcu Sultanahmeta za samo 89 eura po osobi!!! U ovoj cijeni je sve uključeno! Ukoliko želite doručak možete ga doplatiti za 10 eura.

Datum leta i povratka je 13.12.- 20.12. 2022. Ispod se nalaze i drugi datumi, ali ima još puno datuma pa nam se javite ukoliko vam navedeni ne odgovaraju. Polazak je iz Sarajeva. Ispod su linkovi za kupovinu avio karte i rezervaciju hotela.

Kao što znamo, povratna avio karta iz Zagreba iznosi 122 eura i ako na to dodamo Hotel u centru, na fenomenalnoj lokaciji po cijeni 99 eur za 6 dana za 2 osobe, dolazimo do cijene cijelog aranžmana (let + hotel) za samo 171 eura po osobi za svih 6 dana!

INFORMACIJE O HOTELU

Hotel Divas nalazi se na mirnoj lokaciji u srcu Sultanahmeta, samo nekoliko minuta hoda od Plave džamije i Aja Sofije. Nudi besplatan bežični internet i terasu. Sobe u hotelu Divas uređene su u tradicionalnom stilu i imaju klima-uređaj i balkon. Gosti mogu koristiti 24-satnu uslugu na recepciji. Tu je i mali vrt. Hotel Diva’s udaljen je samo 700 metara od cisterne Basilica i 10 minuta hoda od palače Topkapi. Tramvajska stanica Sultanahmet udaljena je 500 metara i nudi jednostavan pristup do trga Taksim. Prema nezavisnim recenzijama, ovo je omiljeni dio Istanbula gostiju.

AVIO KARTE MOŽETE KUPITI OVDJE – Datum – 13.12.-20.12.

Ostali datumi:

19.12.-23.12.

14.12.-20.12.

06.12.-11.12.

HOTEL**** MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 13.12.-20.12.

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA ĆETE PRONAĆI OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: