Putovanje u Vijetnam je avantura koja će vas odvesti u svijet divljih krajolika, prekrasnih plaža i bogate kulture. Vijetnam je poznat po svojoj raznovrsnoj kulturi, od tradicionalne kuhinje do divljih planina i džungli. Posjetitelji će imati priliku posjetiti Hanoi, glavni grad koji je prepun historijskih znamenitosti i uličnih tržnica, te provesti vrijeme na prekrasnim plažama Da Nanga ili Hoi An. Osim toga, putnici će moći učiti o vijetnamskoj povijesti, posjetiti komemoracije i muzeje posvećene ratu te uživati u tradicionalnoj vijetnamskoj kuhinji.

Izvukli smo najjeftinije povratne avio karte za Vijetnam iz svih gradova i počinju od 438€. S obzirom da su hoteli jako jeftini u Vijetnamu, ispod smo stavili link za hotele 4* i 5* i počinju od samo 10€!

*Trenutno smo u Vijetnamu pa pratite naše storije i informacije za Vijetnam na Instagramu ili FB.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo