Putovanje u Vijetnam je avantura koja će vas odvesti u svijet divljih krajolika, prekrasnih plaža i bogate kulture. Vijetnam je poznat po svojoj raznovrsnoj kulturi, od tradicionalne kuhinje do divljih planina i džungli. Posjetitelji će imati priliku posjetiti Hanoi, glavni grad koji je prepun historijskih znamenitosti i uličnih tržnica, te provesti vrijeme na prekrasnim plažama Nha Trang ili Hoi An. Osim toga, putnici će moći učiti o vijetnamskoj povijesti, posjetiti komemoracije i muzeje posvećene ratu te uživati u tradicionalnoj vijetnamskoj kuhinji.

Trenutno su se pojavile odlične cijene povratnih avio karata za Vijetnam iz Munchena za samo 358€! Mi smo dodali i najjeftinije iz drugih gradova, a to su iz Budimpešte 499€, Beograda 617€, Zagreba 668€, Ljubljane 568€ i Beča 557€. S obzirom da su hoteli jako jeftini u Vijetnamu, pronašli smo hotel u centru Hanoia s doručkom koji iznosi 17€ noćenje za 2 osobe, tako da npr. 9 noćenja / 10 dana sa avionom i hotelom s doručkom počinje od 430€ po osobi! Zaista izvanredna prilika za Vijetnam. Ovo je za polazak iz Münchena, dok je iz drugih gradova skuplja samo za razliku u cijeni karte.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. 

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Hanoiju ili Ho Chi Minu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo