Planirate putovanje u prekrasni Lisabon? Otkrijte ljepote ovog šarmantnog grada na obali Atlantika. Lisabon je destinacija koja će vas oduševiti svojom bogatom poviješću, prekrasnom arhitekturom i živopisnom atmosferom.

Lisabon je grad s dugom poviješću koja se očituje u njegovoj arhitekturi. Očaravajuće građevine poput kule Belem, Mosta 25. travnja i katedrale Sé de Lisboa svjedoče o prošlim vremenima. Prošetajte uskim uličicama Alfame, najstarijeg dijela grada, i osjetite duh autentičnog Lisabona.

Jedan od zaštitnih znakova Lisabona su tramvaji. Vožnja tradicionalnim tramvajem broj 28 kroz slikovite četvrti poput Graçe, Mourarije i Baixa pružit će vam jedinstven doživljaj grada. Usput ćete proći pored prekrasnih trgova, kao što su Trg Rossio i Trg Comércio, gdje možete uživati u šarmu i atmosferi grada.

Lisabon je također poznat po svojim predivnim pogledima. Uspon na brdo São Jorge pružit će vam spektakularan pogled na grad i rijeku Tejo. Također, posjetite četvrt Alfama i otkrijte skrivena dvorišta i terase s kojih možete uživati u panoramskom pogledu na grad.

Gastronomska scena Lisabona neće vas razočarati. Isprobajte tradicionalne portugalske delicije poput pastel de nata (slastica s kremom od jaja), bifane (sendviči s mariniranim svinjskim mesom) i svježe ulovljene ribe i plodova mora. Uživajte u autentičnoj portugalskoj kuhinji u lokalnim restoranima i uživajte u predivnom okusu. Lisabon je također poznat po svojoj vibrirajućoj noćnoj sceni. Posjetite Bairro Alto, četvrt poznatu po brojnim barovima, klubovima i živoj glazbi. Uživajte u opuštenoj atmosferi i zabavi do ranih jutarnjih sati.

Pronašli smo najbolje cijene za Lisabon iz naših krajeva i to su trenutno iz ova 3 grada – iz Zadra, Zagreba ili Beograda. Povratna avio karta počinje od 83 eura iz Zadra, dok je najbolja cijena iz Zagreba ili Beograda 99 i 107 eura! Također smo vam stavili linkove za najbolje cijene smještaja u Lisabonu.

Kako rezervirati ponudu? Ispod imate linkove za kupovinu avio karte i smještaja. Tu odaberite datum i grad polaska koji vam odgovara te kliknite na link koji vas vodi na kupovinu avio karte. Nakon kupnje avio karte, vratite se opet ovdje i kliknete na smještaj. Kad vam otvori smještaj, upišite datum za koji ste kupili avio karte, odaberite koji vam odgovara i rezervirajte ga. I to je to! Lisabon vas čeka 🙂 Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ

POLAZAK IZ ZADRA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ ZAGREBA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

POLAZAK IZ BEOGRADA

Smještaj OVDJE ili OVDJE ili OVDJE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

RENT A CAR:

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

OSTALU PONUDU SMJEŠTAJA POTRAŽI NA:
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE
OVDJE

Vodič za Lisabon

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: