Zanzibar – tropski raj s predivnim plažama, mirisnim začinima i dubokom kulturom. Ova destinacija nudi savršenu ravnotežu između opuštanja i istraživanja.

Ispred vas su najpovoljnije povratne avio karte za Zanzibar, a najeftinije su iz Venecije, Beča, Budimpešte, Minhena, Tirane, Zagreba, Beograda, Ljubljane i Sarajeva. Uz to smo pronašli hotel s doručkom koji iznosi 25€ noć za 2 osobe pa 7 noćenja / 8 dana počinje od 608€ po osobi iz Venecije, a iz Beograda npr. 750€ po osobi za 7 noćenja sa avionom i hotelom s doručkom ili npr iz Zagreba 755€ itd, zavisi iz kojeg grada polazite. Datuma je jako puno ispod pa možete birati i na više dana.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo