Isplanirajte nezaboravno putovanje u Durrës za kraj ljeta i iskusite čaroliju ovog prekrasnog albanskog obalnog grada. S blagom klimom i manjim gužvama, ovo je savršeno vrijeme za istraživanje bogate povijesti, netaknute obale i autentične kulture.

Durrës se ponosi bogatim nasljeđem koje datira još iz antičkih vremena. Posjetite spektakularne rimske ruševine poput Amfiteatra, drugog po veličini na Balkanu, te razgledajte muzeje i arheološke nalaze koji svjedoče o dugoj povijesti grada.

Uživajte u bezbrižnim šetnjama duž široke plaže Durrësa, gdje možete osjetiti topli pijesak pod nogama i diviti se beskrajnom horizontu Jadranskog mora. Ovo je idealno vrijeme za opuštanje na plaži, ronjenje ili vožnju jet-skijem bez prevelike gužve.

Zaljubite se u lokalnu kuhinju u restoranima uz obalu, gdje ćete se razmaziti svježim plodovima mora i autentičnim jelima albanske kuhinje. Upoznajte gostoljubive lokalce i doživite njihovu srdačnost i toplinu.

Durrës će vas osvojiti svojom jedinstvenom kombinacijom povijesti, prirode i gostoljubivosti. Ne propustite priliku da otkrijete ovaj biser Jadrana u mirnijem dijelu godine i stvorite nezaboravne uspomene.

Pronašli smo najbolje prilike za kraj ljeta u Durresu. Avio karte počinju od 49€, a dodali smo i hotel 4* s doručkom koji iznosi 36€ noćenje za 2 osobe, tako da 8 dana sa avionom i hotelom iznosi 175 € po osobi! Najeftinija karta je iz Trsta, ali smo dodali i najbolje opcije s polaskom iz Memmingena, Zadra, Zagreba i Beograda i počinju od 79 eura, tako da je avion i hotel iz drugih gradova skuplji samo za razliku u cijeni avio karte. Napomena: Avion leti do Tirane, ali imate autobus s aerodroma direkt za Durres koji košta 6€ i vožnja traje 30 min. Kartu za autobus možete kupiti ovdje. Autobusi voze kroz cijeli dan.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i datumi u tamnim kockama i hotel u žutoj. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel 4* s doručkom za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ TRSTA

POLAZAK IZ MEMMINGENA

POLAZAK IZ ZADRA

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: