Danas wizz air ima akciju i povratne avio karte za Maldive iz Sarajeva su od 228 eura, a iz Beograda od 267 eura, dok su iz Budimpešte ili Beča od 341 eura! Uz to smo pronašli odlican Hotel s doručkom koji ima recenzije 4.5/5 i opciju transfera s aerodroma (uz naknadu) i iznosi 18 eura po osobi za noćenje, tako da npr. na datume 18.-26.10. dobijete ukupnu cijenu povratne avio karte i Hotela s doručkom za samo 354 eura po osobi za svih 8 dana iz Sarajeva dok je iz Beograda 375 eura za 7 dana! Imate i na više dana i više datuma pa birajte što vam odgovara.

Kako rezervirati? Pronadjite ispod grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u zutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (zuta kocka). Hotel također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije, ali ta opcija se placa.

MALDIVI – IZ SARAJEVA

MALDIVI – IZ BEOGRADA

Maldivi iz ostalih gradova OVDJE

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: