Planirate li nezaboravan doček Nove godine? Razmislite o Rimu kao svojoj destinaciji! Izvukli smo najpovoljnije datume i povratne avio karte za Rim koje počinju već od 90 eura!

Smještaj je ključan i pronašli smo 2 odlične opcije za vas. U samom centru grada, udaljenom oko 3,5 kilometra od Koloseuma, možete rezervirati hotel s doručkom koji ima recenzije 4/5 po cijeni od samo 91€ po noći za 2 osobe. To znači da ćete biti u srcu Rima, spremni za istraživanje njegovih čarobnih ulica i znamenitosti.

Ako želite uštedjeti još više, razmislite o jeftinijoj opciji hotela koja iznosi samo 56€ po noći, ali budite svjesni da je udaljen oko 10 kilometara od centra grada. Ipak, Rim je grad koji nudi bogato iskustvo i izvan glavnih turističkih područja.

Dakle, najpovoljniji datumi povratnih avio karata za doček nove godine u Rimu su iz Trsta 90€, Beča 95€, Zagreba 100€, Beograda 134€, Memmingena 134€ i Skoplja 145€. Na ovu cijenu odaberite jedan od dva hotela koji su najbolja opcija za Rim, ili ovaj jeftiniji koji je 4* ali dalje od centra za 56€ ili skuplji bliže centru s doručkom za 91€. Stoga ukupna cijena za doček Nove godine u Rimu počinje već od 174 eura po osobi, uključujući avio kartu i smještaj za 3 noćenje / 4 dana. Iz nekih gradova je na 4 noćenja jer je opcija na 3 noćenja puno skuplja.

Spremite se za nezaboravan doček Nove godine u predivnom Rimu i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život!

VAŽNA NAPOMENA: Ovi datumi avio karata i hotela za doček nove godine su najtraženiji i pitanje je sata kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara budite brzi!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to!

*Ulaznice za sve turističke atrakcije, kao i transfer s aerodroma možete kupiti OVDJE

POLASCI IZ SVIH GRADOVA

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: