Prilika za posjetu Saudijskoj Arabiji jer su cijene povratne avio karte samo 36 eura za Dammam, a 41€ za Riyadh! Uz to smo vam stavili odlične hotele za oba grada, tako da npr. 5 dana u Riyadhu sa avionom i Hotelom recenzija 4.5/5 s doručkom svega 120e po osobi!

Polazak je iz Budimpešte, a let je direkt! *Najbolje cijene parkinga blizu aerodroma u Budimpešti naći ćete OVDJE. Online vize se vade OVDJE. Dodali smo i opciju polaska iz Sarajeva.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

DAMMAM

RIYADH

DAMMAM IZ SARAJEVA

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: