Beč: Klasični Doček Nove Godine u Glazbenoj Prijestolnici

Želite li dočekati Novu godinu uz elegantnost i glazbu? Beč, glazbena prijestolnica Europe, nudi vam doživljaj poput nijednog drugog.

Doček Nove godine u Beču obiluje koncertima klasične glazbe i plesom. Čuveni Bečki filharmoničari izvode svoj Novogodišnji koncert u Zlatnoj dvorani. Nakon toga, zaplesat ćete na elegantnim balovima u prekrasnim palačama.

Povijesni centar grada, okićen blagdanskim svjetlima, pruža savršenu kulisu za šetnje i istraživanje. Ne propustite tradicionalne poslastice poput sacher torte i puno vina. Doček Nove godine u Beču je prava kulturna poslastica, gdje se klasična glazba spaja s luksuzom i elegancijom.

Za doček nove godine u Beču smo vam pronašli odličan hotel 4* koji iznosi 114 eura po osobi za 2 noćenja / 3 dana na datume od 31.12.-02.01. Hotel se nalazi svega 10 min vožnje tramvajem od samog centra Beča, a stanica za tramvaj je odmah pored hotela.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako bi imali odmah uvid u najnovije ponude 🙂

Podijeli: