Doček nove godine u Istanbulu! Pronašli smo najbolje opcije za doček nove godine s polascima iz Sarajeva, Beograda, Skoplja, Zagreba, Podgorice ili Budimpešte. Broj dana ovisi od grada iz kojeg polazite, ali ovo su najpovoljniji datumi iz ovih gradova, o su iz drugih znatno skuplje. Uz to smo pronašli odličan hotel recenzija 4/5 s doručkom u samom centru grada pa 4 dana sa avionom i hotelom počinje od 199€ po osobi! S obzirom da su datumi za novu godinu, ove cijene sigurno ići gore. tako da ukoliko vam odgovaraju, budite brzi!

Ispod su linkovi za rezervaciju avio karata i hotela iz svih gradova. Također ispod drugi hoteli ukoliko vam ne odgovara ovaj iz ponude. Avio karte u su tamnim kockama, hotel u žutoj.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: