Planirate putovanje na Maldive? Dodali smo nove datume i požurite jer će gotovo sigurno skočiti u idućih nekoliko sati ili dan-dva maksimalno!

Povratne avio karte iz Beograda su 324€, a iz Tirane već od 303 eura, a dodali smo i najbolje cijene iz Budimpešte, Beča i Munchena i počinju od 412€. Uz to, pronašli smo vam 2 odlična hotela 4* na odabir koji počinju od 21€, s doručkom 30€, a drugi hotel je 36€ s doručkom uključenim.

Dakle, Ukupna cijena 8 dana sa povratnom avio kartom i hotel 4* počinje od 397 eura po osobi s polaskom iz Beograda, dok je 6 dana iz Tirane ukupno 382€, a iz ostala 3 grada razlika je samo u visini avio karte.

Izbor je vaš – dostupne su različite opcije za više dana i datuma. Ne propustite priliku za savršeno putovanje na rajskim Maldivima!

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Hoteli također nudi transfer s aerodroma. Morate dodati kvačicu ukoliko želite tu opciju prilikom rezervacije, ali ta opcija se placa. Druga opcija je uzeti brod ili speedboat kad sletite na otok na kojem je hotel. Hotel broj 1 je jeftiniji i udaljeniji od aerodroma na koji slijećete, dok je hotel 2 bliži, što bi značilo da je transfer jeftiniji.

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ TIRANE

POLAZAK IZ BEČA

POLAZAK IZ MUNCHENA

Napomena: presjedanje je u Abu Dhabiju i potrebno je provjeriti da li vam je potrebna viza. Za državljane Hrvatske i Srbije nije potrebna, dok državljani BIH moraju provjeriti sa UAE ambasadom.

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: