Ponuda uključuje
  • 2x Povratnu avionsku kartu
  • 6x noćenje u apartmanu za 2 osobe
  • Najam automobila Fiat 500 (full kasko)
  • Osnovnu prtljagu (ruksak)
  • Zrakoplovne pristojbe 

Halkidiki: doživite Grčku u svoj njenoj božanstvenosti!
Poluotok Halkidiki nalazi se u najzelenijem dijelu grčkog kopna i svojim posjetiteljima nudi sve od ruralnog mira do živahnog noćnog života.
Poluotok u obliku “dlana s tri prsta” okružen je plažama s kristalno čistim morem na kojima možete uživati ​​u netaknutoj prirodi. Halkidiki nije samo raj za ljubitelje vodenih aktivnosti, krajolik u unutrašnjosti poluotoka nudi i brojne mogućnosti za razne aktivnosti: planinarenje, jahanje i brdski biciklizam.

Itinerar: Slijećete u Solun, preuzimate odmah na aerodromu automobil i idete prema hotelu u Halkidikiju. Vozilo vraćate na dan leta također na aerodromu.

Najeftinije avio karte, apartman i rent a car za odmor na Halkidikiju su ispred vas! Povratne avio karte počinju od 39€ iz Zagreba, Sarajeva 53€, Budimpešte, 49€, Beča 63€, Kraljeva 91€, Beograda 120€, Podgorice 136€, a iz Dubrovnika 166€. Uz to smo vam pronašli apartman na plaži koji iznosi 36€ noć za 2 osobe, kao rent a car automobil koji za 6 noćenja sa full kaskom iznosi 97€. Ukupan iznos za 6 noćenja / 7 dana sa svim navdenim počinje od 390€ za 2 osobe!

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i link za rent a car, odnosno datumi. Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki aprtman na plaži za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se apartman i stranice za rezervaciju. Tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, rezervirajte i to je to! Nakon toga ispod hotela klik na rent a car, upišite podatke, datum, odaberite full cover i to je to, Halkidiki vas čeka!

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: