Porto: Otkrijte čarobni grad na obali rijeke Douro. Ovaj portugalski dragulj, smješten na obali rijeke Douro, nudi nezaboravno iskustvo. Šarmantne uske ulice, povijesni mostovi, i bogata vinska tradicija čekaju vas.

Posjetite čuvene vinarije u regiji Douro Valley i kušajte najbolja vina, uključujući porto vino. Šetajte po starom gradu Ribeira i divite se prekrasnim pogledima na rijeku Douro.

Porto je poznat i po svojoj kulinarskoj ponudi. Okusite lokalne delicije poput francesinhe, bifane i tradicionalnih pastela de nata.

Izvukli smo najpovoljnije datume iz svih gradova za Porto i najpovoljnije avio karte počinju od 98€. Uz to smo pronašli odličan smještaj u centru grada i noćenje je 38€ za 2 osobe pa ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana sa avionom i smještajem počinje od 165€ po osobi. Ukupan iznos varira ovisno iz kojeg grada polazite, a datuma je puno pa možete birati datume kao i broj dana koji vam odgovara.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Također mate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja i počinju od 25€ za 2 osobe noćenje. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: