Dobrodošli na rajski otok Ibizu – mjesto gdje se zabava spaja s predivnim plažama i kristalno čistim morem! Vaša prilika da uronite u ovu magnetsku destinaciju nikada nije bila privlačnija, s povratnom avio kartom koje počinju već od 30€ i luksuznim hotelom 4* s bazenom po cijeni od 65€ za noćenje za 2 osobe.

Tako da ukoliko se odlučite npr. na 4 noćenja / 5 dana, ukupan iznos sa povratnom avio kartom i hotelom 4* s bazenom počinje od 172€ po osobi!

Najeftinije Povratne avio karte su iz Beča (30€), Tirane (66€), Venecije (79€), Budimpešte (90€), Splita (99€), Sofije (103€), Beograda (149€), a imate ispod i najpovoljnije avio karte s polascima iz Zagreba, Ljubljane, Skoplja, Tirane i Podgorice. Datume je puno iz svakog grada pa možete birati.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a smještaj u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki smještaj za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: