Izvukli smo najpovoljnije povratne avio karte za Rim na praznik rada / 1. Maj iz svih gradova! Povratne avio karte počinju od 30€ i najpovoljnije su iz Dubrovnika, Splita, Beča, Tirane, Zagreba ili Budimpešte, a mi smo dodali i najpovoljnije iz Beograda, Sofije, Skoplja, Trsta, Sarajeva, Temišvara, Minhena i Frankfurta. Datuma je jako puno ispod pa kombinirajte sebi datume i dane na koliko želite. Također smo vam ispod avio karata (narančasta kocka) stavili link za najpovoljniji smještaj u Rimu i počinje od 25€ pa odaberite koji vam odgovara.

VAŽNA NAPOMENA: Ovo su trenutno najtraženiji datumi i ove avio karte mogu skočiti u idućih nekoliko sati ili dana pa ako vam sve odgovara budite brzi!

Prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: