Iskopali smo najpovoljnije avio karte i hotel za ljetovanje u Napulju u 7. i 8. mjesecu. Osim divnog Napulja, posjetite obavezno obalu južnog sorentinskog poluotoka, koji se nalazi nedaleko od Napulja, oduševit će vas Positano i Amalfi! Do tamo možete busom, vlakom ili trajektom.

Povratna avionska karta do Napulja počinje od 42 eura, a polasci su iz Dubrovnika, Splita, Zagreba, Trsta, Budimpešte, Beča, Tirane, Sofije, Beograda, Minhena i Podgorice. Iz Beograda i Podgorice je nešto skuplja avio karta, ali jeftinije nema, a i ove će ići gore. Rezimirano, budite brzi jer su ovo jako traženi datumi i avio karte mogu vrlo brzo poduplati se ili čak postati 3x skuplje!

Uz to smo pronašli hotel u centru Napulja i noćenje za 2 osobe je 58€ pa npr. 3 noćenja / 4 dana počinje od 135€ po osobi, a 7 noćenja / 8 dana od 245€ po osobi! Datuma je jako puno iz svih gradova pa birajte koji vam odgovara,

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo.