Dobrodošli u tropski raj Dominikanske Republike – mjesto gdje se bijele pješčane plaže stapaju s tirkiznim morem! Vaša prilika da se prepustite luksuznom odmoru nikada nije bila primamljivija, s povratnom avio kartom počevši od nevjerojatnih 527€ iz Beograda i raskošnim 4* hotelom s doručkom po cijeni od 45€ za noćenje za 2 osobe.

Dominikanska Republika nudi spektakularne plaže, bogatu kulturu i brojne aktivnosti za sve ukuse. S povratnom avio kartom po tako povoljnoj cijeni već od 527€, otvorite vrata ovog rajskog otoka i pripremite se za iskustvo života.

Nakon dana provedenih istražujući predivne plaže i uživajući u lokalnoj kuhinji, možete se opustiti u luksuznom 4* hotelu koji nudi udobnost i eleganciju. Po cijeni od samo 45€ za noćenje za 2 osobe uz doručak, vaš odmor će biti nezaboravan.

Sveukupno, za samo 684 eura po osobi, možete uživati u 8 prekrasnih dana u Dominikanskoj Republici, uključujući povratnu avio kartu i luksuzan boravak u 4* hotelu s doručkom. Imate i opciju na 14 dana, tadje ukupna cijena za avion i hotel 895€!

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da se opustite i istražite rajski okoliš Dominikanske Republike. Iz Zagreba je avio karta nešto skuplja, tako da ako će vas 9 dana s polaskom iz Zagreba koštati 905 eura sa avionom i hotelom 4* s doručkom. Iz ostalih gradova naše regije su karte nažalost preskupe.

Kako rezervirati? Prvo ispod pronadjite grad iz kojeg želite polazak i odaberite datum koji vam odgovara. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj. Zatim kliknite na datum avio karte i kupite avio kartu. Nakon toga se opet vratite ovdje i rezervirajte Hotel na datum za koji ste kupili avio kartu. Hotel za rezervaciju se nalazim odmah ispod avio karata (žuta kocka). Kliknite na žutu kocku, tu odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu po noćenju, kliknete na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ BEOGRADA

VAŽNO: Ove atraktivne cijene avio karata se mogu rasprodati ili skočiti u idućih par sati pa ako vam sve odgovara, budite brzi!

POLAZAK IZ ZAGREBA

VAŽNO: Ove atraktivne cijene avio karata se mogu rasprodati u idućih par sati pa ako vam sve odgovara, budite brzi!

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, pošaljite nam email ili nam se javite putem društvenih mreža u inbox. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: