Iskoristite jedinstvenu priliku sa Wizz Air akcijom koja traje samo danas! Uštedite 20% na svojim letovima i otputujte po nevjerovatno jeftinim avio kartama.

Ne propustite ovu fantastičnu ponudu koja će vam omogućiti da istražite nove destinacije ili posjetite svoje omiljene gradove uz značajnu uštedu. Rezervirajte svoje karte odmah i iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu, jer se prilike poput ove ne događaju često. Tako da danas povratne avio karte za Rim su od 24€, Maltu 27€, Nicu 33€, Cipar 36€, Pariz 39€, Malaga 46€, Zakynthos 58€, Istanbul 76€, Abu Dhabi i Dubai 75€, Antalya 99€, Maldivi 228€! Mi smo za vas izvukli najbolje datume, kao i opciju da birate druge datume te najbolje cijene smještaja za svaki grad!

Destinacije su jedne ispod druge tako da samo idite prema dole dok ne pronađete destinaciju koja vas zanima kao i polazak iz kojeg grada želite.

RIM – Iz Skoplja

RIM – Iz BEOGRADA

RIM – Iz PODGORICE

RIM – Iz BEČA

RIM iz ostalih gradova OVDJE

MALTA – Iz BEOGRADA

MALTA – Iz SKOPLJA

MALTA iz ostalih gradova OVDJE

NICA – Iz BEOGRADA

NICA iz ostalih gradova OVDJE

CIPAR – Iz BEOGRADA

CIPAR iz ostalih gradova OVDJE

PARIZ – Iz BEOGRADA

PARIZ – Iz SKOPLJA

PARIZ iz ostalih gradova OVDJE

ISTANBUL – Iz BUDIMPŠTE

ISTANBUL iz ostalih gradova OVDJE

MALAGA – Iz BEČA

MALAGA iz ostalih gradova OVDJE

ZAKYNTHOS – Iz BEOGRADA

Zakynthos iz ostalih gradova OVDJE

ABU DHBABI ILI DUBAI – Iz SARAJEVA

ABU DHBABI ILI DUBAI – Iz BEOGRADA

Abu Dhabi ili Dubai iz ostalih gradova OVDJE

MALDIVI – Iz SARAJEVA

MALDIVI – Iz BEOGRADA

Maldivi iz ostalih gradova OVDJE

ANTALYA – Iz BUDIMPEŠTE

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: