Dobrodošli u čarobni Lisabon – destinaciju koja će očarati vaša osjetila i dušu. Smješten na brežuljcima uz obalu Atlantskog oceana, Lisabon je grad kontrasta – spoj tradicionalne ljepote i moderne energije.

Ovaj glavni grad Portugala privlači posjetitelje iz cijelog svijeta zbog svoje bogate povijesti, arhitekture, kulture i ukusne gastronomije. Povijesni dijelovi grada očarat će vas svojim šarmom, popločanim ulicama, impozantnim crkvama i dvorcima te slikovitim trgovima. Ne propustite posjetiti prekrasnu Stari gradsku četvrt Alfama, gdje ćete se izgubiti u uskim uličicama i uživati u tradicionalnoj glazbi fado.

Lisabon također nudi prekrasne pješčane plaže uz obalu, idealne za opuštanje i uživanje u suncu. Romantična šetnja duž obale Tejo rijeke ili vožnja tramvajem broj 28, koji prolazi kroz uske ulice grada, bit će nezaboravno iskustvo.

Gurmani će biti oduševljeni raznovrsnom kulinarskom ponudom Lisabona. Uživajte u svježim morskim plodovima, tradicionalnim pastel de nata (slatkiš s kremom od jaja) i poznatom portugalskom vinu. Restorani i kafići s terasama pružaju ugodno okruženje za degustaciju ovih delicija.

Lisabon je također domaćin raznih kulturnih događanja, festivala i umjetničkih izložbi tijekom cijele godine, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo posjeta ovom prekrasnom gradu.

Posjetite Lisabon i osjetite njegovu posebnu atmosferu koja će vas osvojiti na prvi pogled. Prepustite se čarima ovog jedinstvenog grada i stvorite nezaboravne uspomene koje će vas pratiti zauvijek.

Pronašli smo najbolje cijene povratnih avio karata iz svih gradova za Lisabon + hotel u samom centru Lisabona s doručkom po cijeni 52 eura za 2 osobe za noćenje, stoga npr. 5 dana sa Avionom i hotelom počinje od 189 eura po osobi! Također smo vam stavili linkove za ostale cijene smještaja u Lisabonu, ukoliko vam ne odgovara ovaj hotel.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Također smo vam stavili vodič za Lisabon.VODIČ

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ SARAJEVA

POLAZAK IZ PODGORICE

POLAZAK IZ SKOPLJA

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

TRANSFERI, ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

VAŽNO:

Ovo su akcijske cijene avio karata i pitanje je trenutka kad će skočiti, stoga ukoliko vam sve odgovara, budite brzi.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: