Dobrodošli u tropski raj Dominikanske Republike – mjesto gdje se bijele pješčane plaže stapaju s tirkiznim morem! Vaša prilika da se prepustite luksuznom odmoru nikada nije bila primamljivija.

Pojavile su se last minute povratne avio karte (direkt let) za samo 433€ iz Frankfurta, a mi smo uz to izvukli najpovoljnije povratne avio karte Beča, Venecije, Beograda, Zagreba, Budimpešte, Tirane i Minhena. Uz to smo vam ispod avio karata (žuta kocka) stavili listu najpovoljnijih hotela u Domimikanskoj Republici i počinju od 16€ pa birajte koji vam odgovara!

Datuma je puno na odabir pa možete birati ispod na koliko dana želite.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo