Doček Nove Godine u Budimpešti: Magija, Zabava i Nezaboravno Iskustvo!

Planirate li nezaboravan doček Nove godine? Budimpešta, glavni grad Mađarske, nudi vam sve što trebate za savršen početak godine. Očekuje vas čarobna atmosfera, predivna arhitektura i mnogobrojne zabavne aktivnosti.

Prošetajte preko prepoznatljivog Lančanog mosta s prekrasnim pogledom na Dunav dok se pripremate za nevjerovatne vatromete iznad Budimpešte. Nakon toga, uživajte u tradicionalnim mađarskim delicijama u jednom od mnogih restorana.

Za one željne zabave, grad nudi brojne noćne klubove i barove koji će vas držati budnima do zore. Ne propustite priliku za čaroban doček Nove godine u Budimpešti.

Kako rezervirati?

Ispod se nalazi link za rezervaciju Hotela s doručkom u centru Budimpešte. Ukoliko ne idete vlastitim vozilom, također smo vam stavili linkove za kupnju povratne autobusne karte s polaskom iz Zagreba ili Beograda ili iz bilo kojeg drugog grada. Možete birati vrijeme polaska i vrijeme povratka. Mi smo odabrali datum 30.12.-01.01.2024., ali vi možete odabrati koji želite. Ukupan iznos za 2 noćenja / 3 dana na te datume iznosi 93€ po osobi.

ONLINE KARTE ZA TURISTIČKE ZNAMENITOSTI, VODIČI

SVE MOŽETE OVDJE KUPITI

Podijeli: