Trenutno su atraktivne avio karte u jednom smjeru iz Osla za Bangkok (direkt let) za samo 88 eura! Da, dobro ste pročitali, 88€! Iz Zagreba do Osla imate letove za 15€ i to dan prije letova iz Osla za Bangkok, tako da je potrebno prenoćiti u Oslu, ali se isplati za ovu cijenu!

Tri su datuma iz Osla po 88 eura, 9., 11. i 13.04., a i za Zagreba do Osla su avio karte 15€ za dan prije, 10. i 12.04. su 15€, dok je 08.04. 56€. Dakle, budete koliko želite na Tajlandu i ugrabite najpovoljniji let za povratak kući u jednom smjeru.

Također, ako želite najeftinije povratne avio karte iz svih gradova + hotele, pronaći ćete ispod.

OSLO – BANGKOK KARTE

ZAGREB – OSLO KARTE

Viza online ovdje

Ukoliko želite skoknuti i do Phuketa, letova iz Bangkoka prema Phuketa i nazad imate imate svaki dan u velikom broju i traju oko 1.30h. Avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi u prosjeku 20-25 eur. Stavili smo ispod i link za kupovinu avio karata za Phuket ukoliko se odlučite na tu opciju i link za najbolje cijene hotela pa birajte.

Transfer s aerodroma. Imate par opcija s aerodroma do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€.

Ispod imate i najpovoljnije avio karte iz svih gradova koje smo objavili prije nekoliko dana sa hotelima.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Bangkoku ili Phuketu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: