Dodatno su pale cijene avio karata za Tajland! Tako da su povratne avio karte iz Budimpešte (471€), Beograda (508€), Sarajeva ili Podgorice (oko 530€), Ljubljane (541€), Zagreba (563€), Beča, Tirane, Minhena, Frankfurta (oko 500€), a dodali smo i najeftinije iz Skoplja, Dubrovnika, Venecije i Sofije. S obzirom da su na Tajlandu hoteli jeftini, stavili smo vam listu hotela 4* i 5* u Bangkoku i na Phuketu i počinju od 14€ noć za 2 osobe!

Dakle, ukupan iznos za 12 noćenja (povratna avio karta + luksuzni hotel 4*) je samo 555 eura po osobi iz Budimpešte, a npr. iz Beograda je 9 noćenja sa povratnom avio kartom i hotelom 4* ukupno 574€ po osobi, itd.! Datume je puno iz svih gradova pa birajte koliko dana želite i koje datume. Također imate detaljan vodič za Tajland koji će vam dati sve odgovore na to kako jednostavno i jeftino otputovati na Tajland, kako se kretati i sve ostale informacije. Detaljan vodič za Tajland OVDJE

Viza online ovdje

Transfer s aerodroma. Imate par opcija s aerodroma do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!
  • Napomena za Skyscanner! Skyscanner je najpopularnija platforma i rezervacije preko nje je sigurna i provjerena. Posebno se to odnosi na smještaj jer će vam pronaći isti hotel tko nudi najeftinije (agoda, destinia, booking itd) i napraviti veliku uštedu!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji smještaji u Bangkoku ili Phuketu, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo