Pronašli smo fantsičnu cijenu povratne avio karte iz Ljubljane po cijeni od samo 439 eura! Uz to smo vam pronašli 2 hotela na izbor – jedan luksuzni 4* po cijeni 30 eura noćenje za 2 osobe, a drugi 3* po cijeni 12 eura noćenje.

Mi smo odabrali za ovaj primjer datume 12.09.-20.09. i ukupna cijena za 8 dana (povratna avio karta + luksuzni hotel) je samo 546 eura po osobi, a s doručkom je ukupna cijena 574 eura! Zaista nestvarno dobra cijena i prilika!

Kako rezervirati? Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara, kliknete i kupite avio kartu. Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate 2 žute kocke sa hotelima. Prvi hotel je luksuzni 4* i kliknite na njega ukoliko želite njega rezervirati. Drugi je jeftinija opcija. Nakon što kliknete na hotel, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, upišite kupon DGBMI za popust, rezervirajte i to je to! Napomena za kupon za popust – morate se prvo registrirati kad kliknete na link za hotel da bi mogli upisati kupon DGBMI za popust.

Transfer s aerodroma. Imate par opcija s aerodroma do centra grada ili hotela, vlak ARL, vozi oko 1h i cijena je oko 1€. Autobus, vozi oko 1:30h, cijena oko 1,30€. Taxi, vozi 30-45 min, cijena oko 12-15€.

AVIO KARTA I HOTELI

Ukoliko želite skoknuti i do Phuketa, letova iz Bangkoka prema Phuketa i nazad imate imate svaki dan u velikom broju i traju oko 1.30h. Avio karta iz Bangkoka do Phuketa iznosi u prosjeku 20-25 eur. Stavili smo ispod i link za kupovinu avio karata za Phuket ukoliko se odlučite na tu opciju i linkove za 2 hotela koji su best buy. Ispod su opcije iz svih gradova, datumi i linkovi kupnju i kupon za popust na hotele.

HOTELI NA PHUKETU – ocjene 4/5

2. Hotel 2 – slike i rezervacija ovdje – 16 eura noć za 2 osobe

1. Hotel 1 – slike i rezervacija ovdje – 21 eura noć za 2 osobe

LETOVI IZ BANGKOKA PREMA PHUKETU KUPITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: