Kuba vam nikad nije bila bliže! Pronašli smo najeftinije povratne avio karte i počinju od 543€ iz Venecije, 579€ iz Budimpešte, 625€ iz Zagreba, 632€ iz Beča i 749€ iz Beograda, a dodali smo i link za najeftinije avio karte iz ostalih gradova. Uz to smo pronašli fenomenalan hotel s doručkom i bazenom koji iznosi 63€ noć za 2 osobe, stoga putovanja od 7 noćenja / 8 dana sa avio kartom i ovim hotelom počinje od 763€ po osobi. Imate i jeftinije opcije smještaja ispod.

Imate i jeftinije smještaje na izbor kao i više dana na odabir i svi se nalaze ispod po gradovima polaska. Prvo su polasci iz Venecije pa Budimpešte pa Zagreba pa Beograda i na kraju iz ostalih gradova.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli, ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJETakođer, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 

POLAZAK IZ OSTALIH GRADOVA

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: