Kuba vam nikad nije bila bliže! Pronašli smo najeftinije povratne avio karte i počinju od 518€ iz Venecije, 587€ iz Budimpešte, 622€ iz Zagreba i 730€ iz Beograda. Uz to smo pronašli odličan hotel s doručkom i velikim bazenom koji iznosi 35€ noć po osobi, stoga putovanja od 8 dana sa avio kartom i ovim hotelom počinje od 763€ po osobi.

Imate i jeftinije smještaje na izbor kao i više dana na odabir i svi se nalaze ispod po gradovima polaska. Prvo su polasci iz Venecije pa Budimpešte pa Zagreba pa Beograda i na kraju iz ostalih gradova.

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u tamnim kockama, a hotel u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

POLAZAK IZ VENECIJE

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE

POLAZAK IZ ZAGREBA

POLAZAK IZ BEOGRADA

POLAZAK IZ OSTALIH GRADOVA

VAŽNO:

Akcijske cijene se jako brzo rasprodaju nakon objave, čak nekad već 1h nakon što objavimo, tako da ukoliko vam datum odgovara, reagirajte brzo.

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: