Doček Nove godine u Sarajevu: doček koji obećava nezaboravne trenutke!

Sarajevo je savršeno mjesto za doček Nove godine! Očekuje vas nevjerojatna atmosfera, bogat kulturni program i spektakularni vatromet. Prošetajte šarmantnim ulicama stare jezgre grada, okusite tradicionalne delicije, i zaplešite uz živu glazbu.

Sarajevo svojim posjetiteljima nudi doživljaj koji se pamti. Bez obzira jeste li zaljubljeni par, obitelj ili grupa prijatelja, ovdje ćete pronaći nešto za svakoga. Uživajte u jedinstvenoj atmosferi dočeka Nove godine u Sarajevu i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek.

Hotel koji smo pronašli nalazi se u srcu Sarajeva, a udaljen je samo 250 metara od Glavnog željezničkog kolodvora i svega 3 km od povijesne četvrti Baščaršije. U sklopu hotela ćete pronaći izvanredan à la carte restoran, bar i prekrasnu terasu koja nudi pogled na bujni vrt hotela s bogatom vegetacijom i šarmantnom fontanom.

Sve smještajne jedinice u Hotelu Grand opremljene su besplatnim WiFi-om, LCD televizorima i vlastitim kupaonicama koje uključuju kadu ili tuš. Određene sobe imaju klima uređaj za dodatnu udobnost. Gosti imaju mogućnost odabrati između doručka u intimnosti vlastite sobe ili uživanja u obilnom bife doručku.

Također, hotel nudi besplatno privatno parkiralište za svoje goste, a autobusna postaja udaljena je samo 350 metara. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda nalazi se na svega 10 metara udaljenosti. Olimpijska dvorana Zetra, poznata po održavanju Zimskih olimpijskih igara 1984. godine, udaljena je 2 km od hotela.

Datum koji smo odabrali je 30.12.-02.01., a ukupan iznos za 3 noćenja / 4 dana je 113 eura za 2 osobe, odnosno 56,50€ po osobi. Jako atraktivna cijena, ali zasigurno neće dugo ostati ova pa stoga požurite ako je plan doček u Sarajevu 🙂

UPDATE: Hotel je rasprodan! Dodali smo novi hotel recenzija 4/5 s doručkom koji iznosi 49€ noć za 2 osobe, odnosno 73 eura po osobi za 3 noćenja.

REZERVACIJA I SLIKE HOTELA OVDJE:

*Prijevoz je u vlastitom aranžmanu, a ukoliko idete autobusom, a ukoliko se odlučite na avion ovdje možete kupiti avio kartu iz Zagreba, a ovdje iz Beograda, a ovdje iz ostalih gradova.

Podijeli: