Wizz air ima akciju i trenutno su povratne avio karte za Abu Dhabi iz Sarajeva su 76 eura, a iz Beograda 68 eura. Osim toga, pronašli smo u Dubaiju fenomenalan Hotel 4* koji uz kupon DGBMI iznosi samo 39 eura za 2 osobe noćenje s doeučkom, a all inclusive opcija je 87 eura noćenje za 2 osobe, stoga vas 5 dana sa letom i ovim odličnim hotelom s doručkom košta samo 147 eura po osobi, a sa all inclusive opcijom – 243 eur po osobi! Ovo su cijene iz Beograda, iz Sarajeva je samo 8 eura skuplje.

Kako najjeftinije do Dubaija iz Abu Dhabija? Na ovaj način!

Do Dubaija možete lako autobusom iz Abu Dhabija (2h vožnje sa aerodroma, cijena karte 7€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101.  Druga opcije je taxi, cijene su od 50-75 eura.

Karte za turističke atrakcije ili transfere možete kupiti OVDJE

Ispod su slike i link za rezervaciju hotela i linkove za kupnju avio karata i datume. Iz svakog grada imate posebno linkove jedan ispod drugog. Napomena za hotel – imate opcije jeftinije bez hrane, a ako želite all inclusive odaberite full board kao na slici. Registrirajte se i uz kupon DGBMI dobit ćete dodatan popust na ovu cijenu. Kako rezervirati? Kupite prvo avio kartu na datum koji vam odgovara, zatim se vartite ovdje i u plavojkocki (ispod avio karata) rezervirate hotel na datume na koje ste kupili avio kartu.

POLAZAK IZ BEOGRADA (AVIO KARTE I HOTEL):

Hotel 4* s doručkom u Dubaiju – uz kupon DGBMI 39 eura noćenje za 2 osobe (Napomena: morate se registrirati kako bi mogli iskoristiti kupon za popust)

Ostali Hoteli u Dubaiju – od 13,5 eura noć po osobi

Hoteli u Abu Dhabiju – od 21 eur noć po osobi

POLAZAK IZ SARAJEVA (AVIO KARTE I HOTEL):

Hotel 4* s doručkom u Dubaiju – uz kupon DGBMI 39 eura noćenje za 2 osobe (Napomena: morate se registrirati kako bi mogli iskoristiti kupon za popust)

Ostali Hoteli u Dubaiju – od 13,5 eura noć po osobi

Hoteli u Abu Dhabiju – od 21 eur noć po osobi

Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: