Dobrodošli u Dubai – biser Bliskog istoka! Nakon ove objave ne možete reći da vam je odlazak u Dubai nemoguć jer su ispred vas najeftinije avio karte iz svih gradova (jeftinija opcija na Abu Dhabi ili skuplja na Dubai) + 3 odlična hotela na odabir i počinju od 31€ noćenje za 2 osobe + detaljno objašnjeno kako iz Abu Dhabija doći u Dubai za 6€.

Tako da ispod možete pronaći najpovoljnije datume iz Sarajeva, Beograda, Zagreba, Splita, Podgorice, Skoplja, Budimpešte, Beča, Ljubljane, Temišvara, Sofije i Minhena i Frankfurta!

Uz to smo pronašli 2 odlična hotela recenzija 4,3/5 i 4,5/5 i jedan iznosi 31€ noć za 2 osobe, a drugi 32€, a treći 41€ pa npr. 4 noćenja / 5 dana počinju od 175€ po osobi iz Sarajeva, 5 noćenja / 6 dana iz Beograda 209 eura po osobi, itd, dakle, razlika je samo u cijeni avio karte ovisno iz kojeg grada polazite. Datuma je jako puno pa možete birati broj dana koliko želite.

Kako najeftinije otputovati u Dubai?

Imate 2 opcije. Prva je i ujedno najeftinija iz većine gradova – preko Abu Dhabija! Iz Abu Dhabija do Dubaija možete lako autobusom (oko 1,5h vožnje sa aerodroma, cijena karte oko 6€). Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta.  Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101. 

Druga opcija su letovi za Dubai, a mi smo se pobrinuli da vam pronađemo najeftinije avio karte i za Abu Dhabi i za Dubai iz svih gradova pa odaberite što vam više odgovara 🙂

Kako rezervirati? Ispod se nalaze avio karte i hotel, kao i datumi. Avio karte su u zelenim kockama, a hotel u ispod u žutoj.

  • Prvo odaberete datum avio karte koji vam odgovara i iz kojeg grada želite putovati, kliknete i kupite avio kartu.
  • Zatim se opet vratite ovdje i ispod avio karata imate u žutoj kocki hotel za rezervaciju. Kliknite, otvorit će vam se hotel i stranice za rezervaciju.
  • Odaberite onoga tko vam nudi najbolju cijenu, kliknite na njega, upišite datum za koji ste kupili avio kartu, svoje podatke, rezervirajte i to je to!

Ukoliko vam ne odgovara hotel koji smo stavili, imate u kocki gdje je avio karta na datum koji vam odgovara najeftinije cijene smještaja. Kliknete na link i otvore vam se najpovoljniji hoteli (upisati Dubai nakon klika), ovako to izgleda:

Napomena: Sve informacije na ovoj stranici točne su u vrijeme objave. Ako ponudu provjeravate kasnije, cijena i dostupnost možda više neće biti onakve kakve su objavljene jer su podložne promjenama. A kako više nikada ne biste propustili našu ponudu, prijavite se na naš besplatni newsletter – OVDJE. Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo