Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Samo jedna riječ – Maldivi! Fenomelna prilika za jedan lijepi odmor iz snova! Povratna avio karta iz Ljubljane iznosi 483 eura! Na ovu cijenu smo pronašli dvije opcije odličnih smještaja pa možete odabrati. Osim toga, stavili smo vam ispod link na avio kartu po istoj cijeni za duži boravak na Maldivima – 13 dana. Ispod se nalaze linkovi za kupnju avio karata, datumi i rezervaciju smještaja.

OPCIJE I UKUPNE CIJENE S SMJEŠTAJEM

1. Holiday Lodge s doručkom uz plažu + avio karte – 559 eura ukupno za 10 dana po osobi

2. Hotel*** s doručkom uz plažu + avio karte – 603 eura za 10 dana po osobi!

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: 22.01.-31.01.2023

AVIO KARTU MOŽETE KUPITI OVDJE: 01.02.-13.02.2023

HOTEL S DORUČKOM MOŽETE REZERVIRATI OVDJE – 13,5€ noć

Opcija 2 – Smještaj s doručkom Holiday Lodge uz plažu – 8,5€ noć

Smještaj i usporedbe cijena ostalih objekata potražite na ovom linku

OVDJE

I OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite zahtjev ispod. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu te veliku uštedu novca na samo jednom putovanju!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: