Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE

Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Samo jedna riječ – Maldivi! Fenomelna prilika za jedan lijepi odmor iz snova! Povratna avio karta iz Beograda iznosi samo 296 eura!!! Više datuma je u ponudi! Ispod su također najbolje opcije smještaja na Maldivima.

Ispod linkovi za kupovinu avio karata i datumi polaska. Također smo vam stavili ispod 6 linkova gdje možete potražiti i pronaći najbolju cijenu smještaja na Maldivima.

AVIO KARTE KUPI OVDJE:

DATUM: 03.-09.11. – 296€

DATUM: 08.10.-16.10. – 314€

DATUM: 08.10.-23.10. – 324€

DATUM: 05.11.-12.11. – 328€

DATUM: 05.11.-19.11. – 348€

NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: