Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Povratne avio karte za Abu Dhabi iz Sarajeva su 82 eura, a iz Beograda 106 eura. Ispod imate slike hotela i najbolje cijene hotela u Abu Dhabiju ili Dubaiju. Također možete lako do Dubaija autobusom. Cijena karte je oko 7-8€, a vrijeme vožnje oko 2-3h. Autobus iz Abu Dhabija za Dubai polazi s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju, a nalazi pored trgovačkog centra Al Wahda u centru Abu Dhabija. Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta. Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101. Oba autobusa staju na autobusnom kolodvoru Ibn Battuta u Dubaiju. Druga opcije je taxi, cijene su od 50-75 eura.

POLAZAK IZ SARAJEVA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 20.-25.11. – 82€

DATUM: 28.-04.12. – 82€ 

POLAZAK IZ BEOGRADA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 03.-08.12. – 106€

DATUM: 30.11.-07.12. – 106€

HOTEL ABU DHABI:

HOTELI DUBAI

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: