Želiš li redovno na svoj email dobivati obavijesti o najboljim ponudama i prilikama za putovanja, pretplati se na naš besplatni newsletter – OVDJE Također, zapratite nas na Facebooku i Instagramu kako vam apsolutno ništa ne bi promaklo 🙂

Pronašli smo najbolje cijene i opcije kako provesti nezaboravnih 5 dana u Dubaiju u hotelu s bazenom za samo 173 eura! U toj cijeni je povratna avio karta iz Budimpešte, Sarajeva ili Beograda + hotel s bazenom. Imate i opcije na više dana ispod, a ukupan iznos je po osobi.

Ukoliko letite iz Budimpešte let je direkt za Dubai, a ukoliko letite iz Sarajeva ili Beograda, let je za Abu Dhabi, stoga morate nakon slijetanja u Abu Dhabi uzeti autobus za Dubai. Cijena karte je oko 7-8€, a vrijeme vožnje oko 2-3h. Autobus iz Abu Dhabija za Dubai polazi s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju, a nalazi pored trgovačkog centra Al Wahda u centru Abu Dhabija. Autobusi voze 7 dana u tjednu otprilike svakih 20 minuta i nema potrebe kupovati kartu unaprijed jer uvijek ima mjesta. Samo idite do šaltera na kojem piše ‘Dubai’ unutar autobusnog kolodvora kako biste platili kartu, a zatim pričekajte autobus vani na autobusnom stajalištu s lijeve strane (crveni autobus). Dva su autobusa kojima možete ići s autobusnog kolodvora u Abu Dhabiju do Dubaija: E100 ili E101. Oba autobusa staju na autobusnom kolodvoru Ibn Battuta u Dubaiju. Druga opcije je taxi, cijene su od 50-75 eura.

Ispod su linkovi za kupovinu avio karata s polascima i datumima iz svih gradova i link za rezervaciju Hotela.

POLAZAK IZ BUDIMPEŠTE (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 03.-06.12. – 108€ 

DATUM: 03.-08.12. – 110€ 

DATUM: 29.11.-06.12. – 119€ 

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

POLAZAK IZ SARAJEVA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 02.-06.11. – 77€

DATUM: 22.-27.01.2023. – 77€ 

DATUM: 26.02.-05.03.2023 – 77€ 

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

POLAZAK IZ BEOGRADA (AVIO KARTE KUPI OVDJE):

DATUM: 08.-15.02.2023. – 118€

DATUM: 18.01.-25.01.2023. – 117€

HOTEL MOŽETE OVDJE REZERVIRATI

OSTALE NAJBOLJE CIJENE SMJEŠTAJA POTRAŽI OVDJE:

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

OVDJE

UKOLIKO TREBATE RENT A CAR, POTRAŽITE OVDJE

VAŽNO:

Ukoliko cijena više nije ista moguće je da je avio prijevoznik promijenio cijenu s obzirom jer kako približava datum putovanja cijene rastu, odnosno jeftinije promo karte su se rasprodale, a također i hotel može rasprodati smještaj po ovoj cijeni. U tom slučaju nas kontaktirajte nas kako bi vam mogli proslijediti novu ponudu.

Ukoliko trebate individualnu ponudu za destinaciju po vašem izboru na datume koji vam odgovaraju s polaskom iz Hrvatske, BIH, Srbije, Austrije, Italije, Slovenije, Njemačke ili Mađarske, ispunite ispod zahtjev za ponudom. Garantiramo vam pronalazak daleko najbolje cijene i ponude na tržištu!

OVDJE MOŽETE ZATRAŽITI PONUDU

Podijeli: